inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Bij zonsondergang - abstracte boom op de achtergrond van een oranje zon Nr 131914

Poster Bij zonsondergang - abstracte boom op de achtergrond van een oranje zon Nr 131914

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Bij zonsondergang - abstracte boom op de achtergrond van een oranje zon"

Poster voor aan de muur Bij zonsondergang - abstracte boom op de achtergrond van een oranje zon is een moderne decoratie voor elk interieur. Beschikbaar in verschillende maten en opties, zodat je het perfect kunt aanpassen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische, lichte lijst of in de basisversie, zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Bij zonsondergang - abstracte boom op de achtergrond van een oranje zon biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar ook geweldig in sets - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Bij zonsondergang - abstracte boom op de achtergrond van een oranje zon ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geleund. De poster Bij zonsondergang - abstracte boom op de achtergrond van een oranje zon zal er prachtig uitzien in de keuken of eetkamer. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere motieven beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton