inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Muursdecoratie Harmony of Waves Nr 136021

Muursdecoratie Harmony of Waves Nr 136021

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Harmony of Waves" muurschildering

Modern fotobehang "Harmony of Waves" uit de Zee is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Wallpaper "Harmony of Waves" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen niet alleen met grote kamers, maar ook kleine kamers. Harmony of Waves Hoofd moetieven van dit soort van fotobehang zijn: landschap en zee.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Muursdecoratie "Harmony of Waves"? We raden u aan om fotobehang op maat "Harmony of Waves" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Prevalent kleur van "Harmony of Waves" foto muurschildering is blauw. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te combineren. Dankzij deze methode foto muurschildering "Harmony of Waves" zal het kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verrijken. Wallpaper "Harmony of Waves" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). De speciale eigenschappen van dit materiaal maken het niet alleen perfect ademend, maar ook flexibel genoeg om kleine aanpassingen aan de opstelling van het fotobehang mogelijk te maken, Hierdoor is het aanbrengen van deze versiering eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Harmony of Waves" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE