inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang Vogels tussen de takken - een zwart-wit compositie Nr 138836

Fotobehang Vogels tussen de takken - een zwart-wit compositie Nr 138836

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Birds in the Garden - First Variant " foto muurschildering

Prachtig foto muurschildering "Birds in the Garden - First Variant " uit deLandschappen categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Wallpaper "Birds in the Garden - First Variant " is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine ruimtes. Birds in the Garden - First Variant De belangrijkste motieven van het fotobehang zijn: natuur, planten, bloemen, dieren, vogels, wit en zwart.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Fotobehang "Birds in the Garden - First Variant "? Het hangt natuurlijk af van hoe groot is de ruimte. We raden u aan om fotobehang "Birds in the Garden - First Variant " een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maatknippen. Popular kleur van "Birds in the Garden - First Variant " fotobehang is zwart-wit. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te combineren. Dankzij deze methode fotobehang "Birds in the Garden - First Variant " zal het kleurenpalet in uw interieur verrijken. Wallpaper "Birds in the Garden - First Variant " en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). De speciale eigenschappen van dit materiaal maken het niet alleen perfect ademend, maar ook plastic genoeg om kleine aanpassingen aan de opstelling van het fotobehang mogelijk te maken, Hierdoor is het aanbrengen van deze versiering eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Birds in the Garden - First Variant " voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE