inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl Nr 135482

Fotobehang Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl Nr 135482

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Fotobehang "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl"

Muursdecoratie "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl" uit de categorie Landschappen in jouw interieur? Laat je fantasie de vrije loop en versier jouw slaapkamer, zithoek of zelfs hal met modern foto behang! fotobehang "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl" is beschikbaar in verschillende maten - zodat je gemakkelijk de juiste fotobehang voor je muren kunt kiezen. Onthoud dat om een ​​interessant effect te krijgen, hoeft je geen fotobehang op de hele muur aan te brengen - een behang in een klein formaat dat slechts een fragment van de muur in beslag neemt, kan een goed idee zijn om de ruimte in een kamer te verdelen (bijv. optische scheiding van de keuken van de eetkamer). De meest populaire kleur van "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl" fotobehang is groen en de hoofd moetieven zijn: landschap, bladeren, planten, natuur, trends, aquarellen en groen.

Muursdecoratie "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl" en andere fotonbehang uit de categorie Landschappen worden gedrukt in de hoge resolutie (circa 600 dpi) die perfect kwaliteit garandeert. Foto muurschildering "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl" zijn ecologische en geurloos. Toners, die we gebruiken voldoen aan de hoogste normen. Dit geeft je de mogelijkheid om "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl" fotobehang te installeren (in de slaapkamer of in de kinderkamer|in de kamer waar je kinderen graag spelen) op de veiligste manier.

Het patroon "Natuurlijk landschap - minimalistisch groen plantmotief in aquarelstijl" is ook beschikbaar als afwasbaar fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor hal, garage of keuken.

Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE