inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Muursdecoratie Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta Nr 159459

Muursdecoratie Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta Nr 159459

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta" Foto muurschildering

Behalve het fotobehang "Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta" raden we u ook andere interessante ontwerpen uit de categorie Mediterrane landschap aan. Zowel "Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta" als anderen fotoebehang zijn niet alleen perfect voor decoratie van slaapkamer, studeerkamer, eetkamer maar ook gebruiksruimten, zoals scholen, restaurants, dokterspraktijken.

Installatie van fotobehang op maat "Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta" is zeer snel en gemakkelijk: u ontvangt het product in de vorm van 50 cm strepen, die uw kunt gemakkelijkop de muur opplakken met behanglijm. Voor fotobehang "Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta" zijn geen speciale accessoires nodig: speciaal lijm, rollers en borstels zijn te vinden in elke interieur- of bouwwinkel. Voor uw gemak kunt u alle accessories in de sectie "Accessoires toevoegen" vinden.

Het patroon Tuscan Landscape - A Composition Inspired by the Colors of Terracotta is ook beschikbaar als waterdicht fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor keuken, badkamer of garage.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang mediterrane landschap Fotobehang terracotta
Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE