inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang Groene hoek - een abstracte compositie van bladeren en bloemen Nr 142310

Fotobehang Groene hoek - een abstracte compositie van bladeren en bloemen Nr 142310

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Green Thoughts" fotobehang

Fantastisch fotobehang "Green Thoughts" uit deLandschappen categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Fotobehang "Green Thoughts" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine ruimtes. Green Thoughts De belangrijkste motieven van het fotobehang zijn: natuur, planten en bladeren.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Fotobehang "Green Thoughts"? Het hangt natuurlijk af van welke grootte van de ruimte. We raden u aan om fotobehang op maat "Green Thoughts" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maatknippen. Prevalent kleur van "Green Thoughts" fotobehang is groen. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te combineren. Dankzij deze methode fotobehang "Green Thoughts" zal het kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verrijken. Wallpaper "Green Thoughts" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). De speciale eigenschappen van dit materiaal maken het niet alleen perfect ademend, maar ook plastic genoeg om kleine aanpassingen aan de opstelling van het fotobehang mogelijk te maken, Hierdoor is het aanbrengen van deze versiering eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Green Thoughts" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE