inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Wallpaper Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation Nr 151261

Wallpaper Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation Nr 151261

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" muurschildering

Foto muurschildering "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" uit de Bos is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Wallpaper "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" is verkrijgbaar in verschillende maten en komt perfect overeen niet alleen met grote kamers, maar ook kleinere. Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation Hoofd moetieven van dit soort van fotobehang zijn: bomen, modi, Bossen, Zon, groente, oerwouden en palmbomen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Wallpaper "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation"? We raden u aan om fotobehang "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" foto muurschildering is groen. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te combineren. Dankzij deze methode foto muurschildering "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" zal het kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verrijken. Muursdecoratie "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). De speciale eigenschappen van dit materiaal maken het niet alleen perfect ademend, maar ook flexibel genoeg om kleine aanpassingen aan de opstelling van het fotobehang mogelijk te maken, Hierdoor is het aanbrengen van deze versiering eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Morning in the Jungle - Sunshine Among the Tropical Vegetation" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang bos Fotobehang woonkamer
Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE