inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang Island Jungle Nr 142593

Fotobehang Island Jungle Nr 142593

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Island Jungle" foto muurschildering

Fantastisch fotobehang "Island Jungle" uit deBos en bomen categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Wallpaper "Island Jungle" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Island Jungle De belangrijkste motieven van het fotobehang zijn: natuur, planten, landschap en bos.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Wallpaper "Island Jungle"? Het hangt natuurlijk af van hoe groot is de kamer. We raden u aan om fotobehang "Island Jungle" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Island Jungle" foto muurschildering is groen. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te combineren. Dankzij deze methode foto muurschildering "Island Jungle" zal het kleurenpalet in uw interieur verrijken. Wallpaper "Island Jungle" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). De speciale eigenschappen van dit materiaal maken het niet alleen perfect ademend, maar ook flexibel genoeg om kleine aanpassingen aan de opstelling van het fotobehang mogelijk te maken, Hierdoor is het aanbrengen van deze versiering zal geen problemen veroorzaken. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Island Jungle" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE