inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Muursdecoratie Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold Nr 148806

Muursdecoratie Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold Nr 148806

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Foto muurschildering "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold"

Muursdecoratie "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold" uit de categorie Bergen in jouw interieur? Laat je fantasie de vrije loop en versier jouw slaapkamer, zithoek of zelfs hal met ons fotobehang! Foto muurschildering "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold" is beschikbaar in verschillende vormen - zodat je gemakkelijk de juiste fotobehang voor je muren kunt kiezen. Onthoud dat om een ​​interessant effect te krijgen, hoeft je geen fotobehang op de hele muur aan te brengen - een behang in een klein formaat dat slechts een fragment van de muur in beslag neemt, kan een goed idee zijn om de ruimte in een kamer te verdelen (bijv. optische scheiding van de keuken van de eetkamer). De meest populaire kleur van "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold" fotobehang is blauw en de hoofd moetieven zijn: vogels, landschap, aquarellen, landschappen en bergen.

Muursdecoratie "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold" en andere fotonbehang uit de categorie Bergen worden gedrukt in de beste resolutie (circa 600 dpi) die perfect kwaliteit garandeert. Foto muurschildering "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold" zijn ecologische en geurloos. Toners, die we gebruiken zijn helemaal veilig. Dit geeft je de mogelijkheid om "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold" fotobehang te installeren (in de slaapkamer of in de kinderkamer|in de kamer waar je kinderen graag spelen) op de veiligste manier.

Het patroon "Cobalt Mountains - Landscape Painted With Blue Watercolor and Gold" is ook beschikbaar als afwasbaar fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor badkamer of garage.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang voor de kamer Fotobehang bergen Fotobehang slaapkamer
Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE