inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang BLACK SALE

Muursdecoratie Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation Nr 148594

Muursdecoratie Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation Nr 148594

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Fotobehang "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation"

Fotobehang "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" uit de categorie Landschappen in jouw interieur? Laat je fantasie de vrije loop en versier jouw slaapkamer, zithoek of eetkamer met ons fotobehang! fotobehang "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" is beschikbaar in diverse maten - zodat je gemakkelijk de juiste fotobehang voor je muren kunt kiezen. Onthoud dat om een ​​interessant effect te krijgen, hoeft je geen fotobehang op de hele muur aan te brengen - een behang in een klein formaat dat slechts een fragment van de muur in beslag neemt, kan een goed idee zijn om de ruimte in een kamer te verdelen (bijv. optische scheiding van de keuken van de eetkamer). De meest populaire kleur van "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" fotobehang is grijs en de hoofd moetieven zijn: landschap, hemel en vogels.

Muursdecoratie "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" en andere fotonbehang uit de categorie Landschappen worden gedrukt in de beste resolutie (circa 600 dpi) die perfect kwaliteit garandeert. Foto muurschildering "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" zijn ecologische en geurloos. Toners, die we gebruiken zijn helemaal veilig. Dit geeft je de mogelijkheid om "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" fotobehang te installeren (in de slaapkamer of in de kinderkamer|in de kamer waar je kinderen graag spelen) op de veiligste manier.

Het patroon [product-tile] is ook beschikbaar als waterdicht fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor badkamer of garage.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang landschappen Fotobehang voor de kamer Fotobehang woonkamer
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE