inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Muursdecoratie Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation Nr 148594

Muursdecoratie Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation Nr 148594

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Foto muurschildering "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation"

Muursdecoratie "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" uit de categorie Landschappen in jouw huis? Laat je fantasie de vrije loop en versier jouw slaapkamer, zithoek of hal met ons fotobehang! fotobehang "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" is beschikbaar in diverse vormen - zodat je gemakkelijk de juiste fotobehang voor je muren kunt kiezen. Onthoud dat om een ​​interessant effect te krijgen, hoeft je geen fotobehang op de hele muur aan te brengen - een behang in een klein formaat dat slechts een fragment van de muur in beslag neemt, kan een goed idee zijn om de ruimte in een kamer te verdelen (bijv. optische scheiding van de keuken van de eetkamer). De meest populaire kleur van "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" fotobehang is grijs en de hoofd moetieven zijn: hemel, landschap en vogels.

Wallpaper "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" en andere fotonbehang uit de categorie Landschappen worden gedrukt in de hoge resolutie (circa 600 dpi) die geweldig kwaliteit garandeert. Foto muurschildering "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" zijn ecologische en geurloos. Toners, die we gebruiken voldoen aan de hoogste normen. Dit geeft je de mogelijkheid om "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" fotobehang te installeren (in de slaapkamer of in de kinderkamer|in de kamer waar je kinderen graag spelen) op de veiligste manier.

Het patroon "Beautiful Landscape - Flying Birds Against the Sky and White Vegetation" is ook beschikbaar als waterdicht fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor hal, garage of keuken.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang landschappen Fotobehang voor de kamer Fotobehang woonkamer
Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE