inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang Gouden verhaal - opvallende elementen op achtergrond met patroon van lichte bloemen Nr 144504

Fotobehang Gouden verhaal - opvallende elementen op achtergrond met patroon van lichte bloemen Nr 144504

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Vlies fotobehang "Golden Story - Abstract Artwork With Flowers on a Beige Background"

Discover diverse betoverend bloem motieven uit een andere kant. De bloemen tonen u de schoonheid van de natuur op zijn best in groot formaat. Onze Murals bloemen bieden uitgebreide ontwerp opties om uw kamers een modern te geven speciale romantisch. De beelden van foto behang geweven "Golden Story - Abstract Artwork With Flowers on a Beige Background" zijn: abstractie, planten en bloemen.

De bloemenmotief patroon van de Muurschildering met bloemen "Golden Story - Abstract Artwork With Flowers on a Beige Background" verandert je woonkamer ruimte tot een prachtig betoverend landschap. De kleur van de Muurschildering met bloemen "Golden Story - Abstract Artwork With Flowers on a Beige Background" is bruin. Dit unieke Deko past perfect in kamers die zijn ingericht in dezelfde kleuren. De Bloemen behang worden afgedrukt in een fotografische resolutie van maximaal 600 dpi, die de beste kwaliteit van de afdruk garandeert. In Bimago online galerie en Dekoblog Voor veel woonideeën en Inspirations met Murals bloemen "Golden Story - Abstract Artwork With Flowers on a Beige Background" . Met een Muurschildering om het uiterlijk van uw slaapkamer of woonkamer woon- of slaapkamer lichte en snelle refresh. Fleur je muren met deze unieke mooi Mural flowers "Golden Story - Abstract Artwork With Flowers on a Beige Background."

Het patroon Golden Story - Abstract Artwork With Flowers on a Beige Background is ook beschikbaar als afwasbaar fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor badkamer of garage.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang bloemen Fotobehang voor de kamer Fotobehang hal
Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE