inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang BLACK SALE

Muursdecoratie Gray of Nature Nr 134814

Muursdecoratie Gray of Nature Nr 134814

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Abstract foto wallpaper "Gray of Nature"

Fotobehang "Gray of Nature" is een avant-garde decoratie in een moderne stijl, die gemakkelijk zal veranderen het interieur van kinderkamer of een andere kamer. De Multidimensionale compositie zorgt ervoor dat dit ornament opvallend. De kleur [product-colour] in duidelijk combinatie met andere kleuren zorgt ervoor dat het fotobehang zal er goed uitzien in elk soort interieur. Muurschildering "Gray of Nature", vanwege zijn ontwerp, zal er het beste uitzien in grotere afmetingen.

Abstract fotobehang "Gray of Nature" is een echte aanrader voor de liefhebbers van de avant-garde. Onconventionele gebruik van leitmotifs als natuur en abstractie bouwt voort op de modern van de trends in de interieur decoratie. De Fleece behang "Gray of Nature" is een abstractie aangepast voor wooninterieurs dankzij het gebruik van elegante kleuren. Een fotobehang is niet alleen een originele decoratie, maar ook een gemakkelijke manier om het interieur veranderen. Bekijk modern fotobehang "Gray of Nature" en andere originele stijlvolle producten van bimago.

Het patroon Gray of Nature is ook beschikbaar als afwasbaar fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor badkamer of garage.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE