inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Muursdecoratie Gray of Nature Nr 134814

Muursdecoratie Gray of Nature Nr 134814

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Abstract foto wallpaper "Gray of Nature"

Abstract fotobehang "Gray of Nature" is een interessante decoratie in een moderne stijl, die gemakkelijk zal veranderen het interieur van kinderkamer of een andere kamer. De Complexe compositie zorgt ervoor dat dit ornament indruk maakt met zijn effectieve uiterlijk. De kleur [product-colour] in duidelijk combinatie met andere kleuren zorgt ervoor dat het fotobehang kan worden aangepast aan het interieur. Fotoebehang"Gray of Nature" raden we aan om in een groter formaat te bestellen, waardoor het ontwerp perfect in de kamer zal worden weergegeven.

Abstracte wallpaper "Gray of Nature" is een echte aanrader voor de liefhebbers van de avant-garde. Onconventionele gebruik van leitmotifs als natuur en abstractie bouwt voort op de huidige van de trends in de interieur decoratie. De 3D fotobehang "Gray of Nature" is een abstractie aangepast voor wooninterieurs dankzij het gebruik van elegante kleuren. Een fotobehang is niet alleen een unieke decoratie, maar ook een gemakkelijke manier om het interieur veranderen. Bekijk elegant fotobehang "Gray of Nature" en andere uitzonderlijke producten van bimago.

Het patroon "Gray of Nature" is ook beschikbaar als afwasbaar fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor keuken of badkamer.

Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE