inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Sir Thomas Lawrence Art Reproducties en Copyart van Beroemde Schilders

Categorieën
Sorteren

Sorteer op

Sir Thomas Lawrence was een Engelse classicistische schilder uit het begin van de 18e en 19e eeuw, vooral bekend om zijn portretten. In zijn werken vereeuwigde hij vaak de meest herkenbare figuren, waaronder de gekroonde hoofden van Europa. Hij portretteerde onder meer de heersers en diplomaten die deelnamen aan de beraadslagingen van het congres van de Heilige Alliantie. Subtiele portretten op canvas moeten worden gebruikt in arrangementen in een klassieke en hofstijl.

Kunst reproducties Thomas Lawrence

Thomas Lawrence, oftewel Sir Thomas Lawrence, is een ietwat vergeten, maar nog steeds voortreffelijk kunstenaar. Hij leefde en werkte in Engeland, rond de eeuwwisseling van de XVIII en XIX eeuw. Tijdens zijn leven werd hij beschouwd als een van de meest modieuze portrettisten en klassieke schilders van zijn tijd. Vooral dit laatste leverde hem erkenning op bij de elite van zijn tijd. In de loop van zijn artistieke carrière portretteerde Thomas Lawrence enkele van de meest herkenbare Engelse figuren, evenals de overgrote meerderheid van de personen op koninklijke Europese tronen. Een van zijn favoriete modellen, en een tijdlang zijn minnares, was de Prinses van Wales, Caroline von Braunschweig. Thomas Lawrence's kunstwerk 'Satan' wordt beschouwd als een van zijn beroemdste schilderijen, en zijn meest opmerkelijke portret 'Master Lambton'. Vandaag de dag zijn kunstwerken van de Engelse portrettist te bewonderen in de Waterloo Gallery in Windsor. Bekijk de reproducties van Thomas Lawrence.


 

Reproductie schilderijen Thomas Lawrence voor aan de woonkamer, slaapkamer of kantoor muur

Thomas Lawrence reproductie schilderijen zijn een geweldige manier om een uniek en origineel cadeau voor kunstliefhebbers te maken. De subtiele portretten zullen een perfecte aanvulling vormen op interieurs die in een klassieke of hoofse stijl zijn ingericht. Ze kunnen worden gecombineerd met grote, zware meubelen van natuurlijk hout, decoratief bloemetjesbehang en accessoires in Lodewijk XVI-stijl. Ze kunnen worden ingericht met rijk versierd stucwerk en zware gordijnen. Het is ook de moeite waard ervoor te zorgen dat kunst reproducties van Thomas Lawrence op passende wijze worden ingelijst. Ze zullen er heel goed uitzien in een grote, rijkelijk versierde lijst. De reproductieschilderijen die in de bimago winkel verkrijgbaar zijn, onderscheiden zich door een bovengemiddelde kwaliteit. Daarom zal een gepaste, spotverlichting alle buitengewone details van de kunstwerken van de Engelse portrettist zeker benadrukken.