inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Wavy Panels Nr 117924

Modern behang Wavy Panels Nr 117924

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Wavy Panels" fotobehang

moderne fotobehang "Wavy Panels" ui de Patronen categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Modern behang "Wavy Panels" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Wavy Panels foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond, 3D, textuur en Wit.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Wavy Panels"? We raden u aan om fotobehang "Wavy Panels" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Wavy Panels" foto muurschildering is grijs. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Wavy Panels" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Wavy Panels" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Wavy Panels" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Wavy Panels" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Wavy Panels" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten perfect versieren, de muur bij de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE