inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Witte ringen Nr 108281

Modern behang Witte ringen Nr 108281

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"White Rings" muurschildering

Originele fotobehang "White Rings" ui de Meetkundig categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "White Rings" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. White Rings foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, geometrische figuren, achtergrond, textuur en wielen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "White Rings"? We raden u aan om fotobehang "White Rings" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "White Rings" fotobehang is grijs. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "White Rings" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Behang "White Rings" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "White Rings" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "White Rings" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "White Rings" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douche of de gang.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE