inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Modern behang Triangles of Purple Nr 123723

Modern behang Triangles of Purple Nr 123723

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Triangles of Purple" foto muurschildering

foto muurschildering "Triangles of Purple" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Triangles of Purple" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Triangles of Purple foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, geometrische figuren, achtergrond en patronen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Triangles of Purple"? We raden u aan om fotobehang op maat "Triangles of Purple" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Triangles of Purple" fotobehang is roze. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Triangles of Purple" zal het zelfs kleurenpalet in uw woonkamer verbazen. Modern behang "Triangles of Purple" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Triangles of Purple" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Triangles of Purple" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Triangles of Purple" en zal met succes de ruimte bij de keukeninrichting perfect versieren, de muur bij de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE