inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Orient Wheels Nr 123702

Behang Orient Wheels Nr 123702

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Orient Wheels" foto muurschildering

Originele fotobehang "Orient Wheels" ui de Meetkundig categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Orient Wheels" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Orient Wheels foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond, patronen, oosters, tiener en wielen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Orient Wheels"? We raden u aan om fotobehang "Orient Wheels" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Orient Wheels" foto muurschildering is blauw. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Orient Wheels" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Modern behang "Orient Wheels" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Orient Wheels" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Orient Wheels" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Orient Wheels" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE