inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Behang Mosaic Patchwork Nr 122332

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Mosaic Patchwork" fotobehang

moderne fotobehang "Mosaic Patchwork" ui de Meetkundig categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Mosaic Patchwork" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Mosaic Patchwork foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: trends, geometrisch, geometrische figuren, achtergrond, kleuren, aburstofcolor, tiener en dopaminerge.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Mosaic Patchwork"? We raden u aan om fotobehang "Mosaic Patchwork" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Mosaic Patchwork" fotobehang is bont. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Mosaic Patchwork" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Mosaic Patchwork" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Mosaic Patchwork" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Mosaic Patchwork" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Mosaic Patchwork" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douche of de gang.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE