inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Isometry of Detail Nr 124002

Behang Isometry of Detail Nr 124002

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Isometry of Detail" foto muurschildering

moderne fotobehang "Isometry of Detail" ui de Meetkundig categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Isometry of Detail" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Isometry of Detail foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, geometrische figuren, achtergrond en tiener.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Isometry of Detail"? We raden u aan om fotobehang "Isometry of Detail" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Isometry of Detail" fotobehang is bruin. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Isometry of Detail" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Modern behang "Isometry of Detail" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Isometry of Detail" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Isometry of Detail" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Isometry of Detail" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten perfect versieren, de muur bij de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE