inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Grote harmonie van patronen (blauw) Nr 122634

Modern behang Grote harmonie van patronen (blauw) Nr 122634

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Big Harmony of Patterns (Blue)" fotobehang

Originele fotobehang "Big Harmony of Patterns (Blue)" ui de Meetkundig categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Big Harmony of Patterns (Blue)" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Big Harmony of Patterns (Blue) foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrische figuren, achtergrond en patronen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Big Harmony of Patterns (Blue)"? We raden u aan om fotobehang op maat "Big Harmony of Patterns (Blue)" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Big Harmony of Patterns (Blue)" fotobehang is blauw. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Big Harmony of Patterns (Blue)" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Behang "Big Harmony of Patterns (Blue)" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Big Harmony of Patterns (Blue)" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Big Harmony of Patterns (Blue)" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Big Harmony of Patterns (Blue)" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE