inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Grey Discs Nr 117976

Modern behang Grey Discs Nr 117976

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Grey Discs" foto muurschildering

fantastische fotobehang "Grey Discs" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Modern behang "Grey Discs" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Grey Discs foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond, patronen, tiener, groente en wielen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Grey Discs"? We raden u aan om fotobehang op maat "Grey Discs" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Grey Discs" foto muurschildering is groen. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Grey Discs" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Behang "Grey Discs" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Grey Discs" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Grey Discs" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Grey Discs" en zal met succes de ruimte bij de keukeninrichting prachtig versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE