inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Geometric Turquoise Nr 118422

Modern behang Geometric Turquoise Nr 118422

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Geometric Turquoise" muurschildering

moderne fotobehang "Geometric Turquoise" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Behang "Geometric Turquoise" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Geometric Turquoise foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond, abstracties en turkoois.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Geometric Turquoise"? We raden u aan om fotobehang op maat "Geometric Turquoise" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Geometric Turquoise" fotobehang is turkoois. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Geometric Turquoise" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Behang "Geometric Turquoise" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Geometric Turquoise" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Geometric Turquoise" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Geometric Turquoise" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten uitstekend versieren, de muur achter het bad of de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE