inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Behang Flashing Wheels Nr 117978

Behang Flashing Wheels Nr 117978

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Flashing Wheels" fotobehang

fantastische fotobehang "Flashing Wheels" ui de Meetkundig categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Behang "Flashing Wheels" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Flashing Wheels foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond, patronen en paars.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Flashing Wheels"? We raden u aan om fotobehang "Flashing Wheels" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Flashing Wheels" fotobehang is blauw. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Flashing Wheels" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Behang "Flashing Wheels" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Flashing Wheels" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Flashing Wheels" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Flashing Wheels" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE