inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern fotobehang Emerald Weave Nr 92693

Modern fotobehang Emerald Weave Nr 92693

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Emerald Weave" foto muurschildering

Originele fotobehang "Emerald Weave" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Behang "Emerald Weave" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Emerald Weave foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond, 3D en groente.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Emerald Weave"? We raden u aan om fotobehang "Emerald Weave" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Prevalent kleur van "Emerald Weave" foto muurschildering is groen. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Emerald Weave" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Emerald Weave" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Emerald Weave" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Emerald Weave" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Emerald Weave" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten uitstekend versieren, de muur achter het bad of de douche of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE