inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Colourful Tetris Nr 123703

Modern behang Colourful Tetris Nr 123703

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Colourful Tetris" muurschildering

moderne fotobehang "Colourful Tetris" ui de Meetkundig categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Colourful Tetris" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Colourful Tetris foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, achtergrond, patronen, kleuren en tiener.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Colourful Tetris"? We raden u aan om fotobehang op maat "Colourful Tetris" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Colourful Tetris" foto muurschildering is bont. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Colourful Tetris" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Behang "Colourful Tetris" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Colourful Tetris" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Colourful Tetris" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Colourful Tetris" en zal met succes de ruimte bij de keukeninrichting uitstekend versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE