inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Behang Coastal Pattern Nr 123680

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Coastal Pattern" fotobehang

foto muurschildering "Coastal Pattern" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Behang "Coastal Pattern" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Coastal Pattern foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: geometrisch, geometrische figuren, achtergrond, patronen, aburstofcolor, tiener en driehoeken.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Coastal Pattern"? We raden u aan om fotobehang op maat "Coastal Pattern" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Prevalent kleur van "Coastal Pattern" fotobehang is blauw. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Coastal Pattern" zal het zelfs kleurenpalet in uw woonkamer verbazen. Modern behang "Coastal Pattern" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Coastal Pattern" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Coastal Pattern" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Coastal Pattern" en zal met succes de ruimte bij de keukeninrichting uitstekend versieren, de muur bij de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE