inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern fotobehang Black Figures Nr 93048

Modern fotobehang Black Figures Nr 93048

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Black Figures" muurschildering

moderne fotobehang "Black Figures" ui de Meetkundig categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Modern behang "Black Figures" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Black Figures foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: zwart en wit, geometrisch, geometrische figuren, achtergrond, 3D, patronen, baby, illusies en achterschool.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Black Figures"? We raden u aan om fotobehang op maat "Black Figures" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Black Figures" foto muurschildering is zwart-wit. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Black Figures" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Modern behang "Black Figures" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Black Figures" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Black Figures" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Black Figures" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douchecabine of de hal.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE