inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Matrix Nr 122333

Modern behang Matrix Nr 122333

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Matrix" foto muurschildering

foto muurschildering "Matrix" ui de Patronen categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Modern behang "Matrix" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Matrix foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: trends, achtergrond, abstracties, patronen, aburstofcolor, tiener en dopaminerge.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Matrix"? We raden u aan om fotobehang op maat "Matrix" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Matrix" foto muurschildering is blauw. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Matrix" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Behang "Matrix" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Matrix" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Matrix" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Matrix" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE