inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Grey Hearts Nr 113779

Behang Grey Hearts Nr 113779

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Grey Hearts" fotobehang

foto muurschildering "Grey Hearts" ui de Patronen categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Grey Hearts" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Grey Hearts foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: achtergrond, grijs, liefde, patronen, harten en baby.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Grey Hearts"? We raden u aan om fotobehang "Grey Hearts" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Grey Hearts" fotobehang is grijs. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Grey Hearts" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Modern behang "Grey Hearts" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Grey Hearts" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Grey Hearts" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Grey Hearts" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE