inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Modern behang Ethnic Composition Nr 122334

Modern behang Ethnic Composition Nr 122334

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Ethnic Composition" fotobehang

moderne fotobehang "Ethnic Composition" ui de Patronen categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Ethnic Composition" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Ethnic Composition foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: trends, achtergrond, patronen, strepen, aburstofcolor, dopaminerge en achterschool.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Ethnic Composition"? We raden u aan om fotobehang op maat "Ethnic Composition" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Prevalent kleur van "Ethnic Composition" foto muurschildering is groen. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Ethnic Composition" zal het zelfs kleurenpalet in uw woonkamer verbazen. Behang "Ethnic Composition" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Ethnic Composition" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Ethnic Composition" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Ethnic Composition" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten uitstekend versieren, de muur achter het bad of de douche of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE