inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Behang Colourful Particles Nr 108548

Behang Colourful Particles Nr 108548

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Colourful Particles" muurschildering

foto muurschildering "Colourful Particles" ui de Erwten categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Colourful Particles" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Colourful Particles foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: achtergrond, patronen, kleuren, tiener en wielen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Colourful Particles"? We raden u aan om fotobehang op maat "Colourful Particles" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Prevalent kleur van "Colourful Particles" foto muurschildering is bont. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Colourful Particles" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Behang "Colourful Particles" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Colourful Particles" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Colourful Particles" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Colourful Particles" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten perfect versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE