inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Chains Nr 113739

Behang Chains Nr 113739

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Chains" fotobehang

moderne fotobehang "Chains" ui de Patronen categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Chains" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Chains foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: achtergrond, grijs en patronen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Chains"? We raden u aan om fotobehang op maat "Chains" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Chains" fotobehang is grijs. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Chains" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Behang "Chains" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Chains" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Chains" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Chains" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten uitstekend versieren, de muur bij de douchecabine of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE