inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Moderne wallpaper Time Carved in the Tree Nr 89751

Tags: #hout

Moderne wallpaper Time Carved in the Tree Nr 89751

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Magma behang "Time Carved in the Tree"

p> Op bimago presenteren we met trots origineel collectie van modern fotobehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je motieven die hout imiteren, geïnspireerd door graffiti of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Wanddecoratie Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke interieurdecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Time Carved in the Tree is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar moderne oplossingen in arrangement van het interieur. Met het inspirerend patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant motief Magma-fotobehang perfect zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met modern fotobehang Magma [Time Carved in the Tree kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in ingetogen kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele interieur zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in eetkamer als hal. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE