inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Moderne wallpaper Spoons Nr 93207

Moderne wallpaper Spoons Nr 93207

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Magma fotobehang "Spoons"

p> Op bimago presenteren we met trots prachtig collectie van fotobehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je onderwerpen die beton imiteren, geïnspireerd door straatkunst of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze elke manier gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke interieurdecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Spoons is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe oplossingen in decoratie van het interieur. Met het inspirerend patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang prachtig zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met wanddecoratie Magma [Spoons kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in ingetogen kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele interieur zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in keuken als hal. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE