inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Sea Boards Nr 129900

Modern behang Sea Boards Nr 129900

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Magma behang "Sea Boards"

p> Op bimago presenteren we met trots origineel collectie van wandbehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je patronen die steen imiteren, geïnspireerd door straatkunst of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze elke manier gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke wanddecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Sea Boards is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar originele oplossingen in decoratie van het interieur. Met het decoratief patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met fotobehang Magma [Sea Boards kunnen we eenvoudig een moderne interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in ingetogen kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele kamer zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in eetkamer als slaapkamer. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE