inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Modern behang Golden Illusion Nr 97538

Modern behang Golden Illusion Nr 97538

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Magma vliesbehang "Golden Illusion"

p> Op bimago presenteren we met trots origineel collectie van modern fotobehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je onderwerpen die steen imiteren, geïnspireerd door straatkunst of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Wanddecoratie Magma is zo ontworpen dat ze elke manier gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke wanddecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Golden Illusion is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar moderne oplossingen in arrangement van het interieur. Met het decoratief patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant motief Magma-fotobehang perfect zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met wanddecoratie Magma [Golden Illusion kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in zachtere kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele kamer zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in keuken als slaapkamer. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE