inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Wallpaper Concrete, red frames and white knobs Nr 89657

Wallpaper Concrete, red frames and white knobs Nr 89657

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Magma vliesbehang "Concrete, red frames and white knobs"

p> Op bimago presenteren we met trots prachtig collectie van wandbehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je motieven die beton imiteren, geïnspireerd door graffiti of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Wanddecoratie Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke wanddecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Concrete, red frames and white knobs is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar interessante oplossingen in arrangement van het interieur. Met het decoratief patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang perfect zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met wanddecoratie Magma [Concrete, red frames and white knobs kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in zachtere kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele kamer zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in eetkamer als slaapkamer. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE