inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Rust Rhythm Nr 127411

Modern behang Rust Rhythm Nr 127411

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Rust Rhythm" foto muurschildering

moderne fotobehang "Rust Rhythm" ui de Effecten / Achtergronden categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Modern behang "Rust Rhythm" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Rust Rhythm foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: achtergrond en textuur.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Rust Rhythm"? We raden u aan om fotobehang op maat "Rust Rhythm" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Rust Rhythm" fotobehang is koper. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Rust Rhythm" zal het zelfs kleurenpalet in uw woonkamer verbazen. Modern behang "Rust Rhythm" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Rust Rhythm" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Rust Rhythm" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Rust Rhythm" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten uitstekend versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE