inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Gypsum Waves Nr 117922

Modern behang Gypsum Waves Nr 117922

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Gypsum Waves" fotobehang

fantastische fotobehang "Gypsum Waves" ui de Effecten / Achtergronden categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Gypsum Waves" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Gypsum Waves foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: trends, achtergrond, textuur, golven, bestevan2022, Wit en vriendelijke verhalen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Gypsum Waves"? We raden u aan om fotobehang op maat "Gypsum Waves" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Gypsum Waves" fotobehang is grijs. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Gypsum Waves" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Gypsum Waves" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Gypsum Waves" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Gypsum Waves" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Gypsum Waves" en zal met succes de ruimte bij de keukeninrichting uitstekend versieren, de muur achter het bad of de douche of de hal.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE