inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Evening Butterflies Nr 127232

Behang Evening Butterflies Nr 127232

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Evening Butterflies" fotobehang

Originele fotobehang "Evening Butterflies" ui de Vlinders categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Evening Butterflies" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Evening Butterflies foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: achtergrond, blauw, Vlinders en insecten.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Evening Butterflies"? We raden u aan om fotobehang "Evening Butterflies" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Prevalent kleur van "Evening Butterflies" foto muurschildering is blauw. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Evening Butterflies" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Modern behang "Evening Butterflies" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Evening Butterflies" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Evening Butterflies" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Evening Butterflies" en zal met succes de ruimte bij de keukeninrichting uitstekend versieren, de muur bij de douchecabine of de gang.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE