inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Dynamic Nature Nr 142667

Behang Dynamic Nature Nr 142667

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Dynamic Nature" muurschildering

moderne fotobehang "Dynamic Nature" ui de Botanisch categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Dynamic Nature" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Dynamic Nature foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten en bladeren.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Dynamic Nature"? We raden u aan om fotobehang op maat "Dynamic Nature" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Dynamic Nature" fotobehang is zwart. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Dynamic Nature" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Behang "Dynamic Nature" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Dynamic Nature" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Dynamic Nature" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als afwasbar behang "Dynamic Nature" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douche of de hal.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE