inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op behang Gratis levering boven 99€

Modern behang Beauty of Palm Leaves Nr 134555

Modern behang Beauty of Palm Leaves Nr 134555

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Beauty of Palm Leaves" foto muurschildering

fantastische fotobehang "Beauty of Palm Leaves" ui de Botanisch categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Beauty of Palm Leaves" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Beauty of Palm Leaves foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten, trends, bladeren, bestevan2022 en palmbomen.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Beauty of Palm Leaves"? We raden u aan om fotobehang "Beauty of Palm Leaves" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Beauty of Palm Leaves" fotobehang is bruin. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Beauty of Palm Leaves" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Behang "Beauty of Palm Leaves" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Beauty of Palm Leaves" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Beauty of Palm Leaves" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Beauty of Palm Leaves" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten uitstekend versieren, de muur achter het bad of de douche of de gang.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE