inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang BLACK SALE

Muursdecoratie Parallel World - Second Variant Nr 143238

Tags: #abstractie

Muursdecoratie Parallel World - Second Variant Nr 143238

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Abstract foto wallpaper "Parallel World - Second Variant"

"Parallel World - Second Variant" is een avant-garde decoratie in een moderne stijl, die gemakkelijk zal veranderen het interieur van woonkamer slaapkamer of een andere kamer. De Complexe compositie zorgt ervoor dat dit ornament indruk maakt met zijn effectieve uiterlijk. De kleur [product-colour] in duidelijk combinatie met andere kleuren zorgt ervoor dat het fotobehang kan worden aangepast aan het interieur. Muurschildering "Parallel World - Second Variant", vanwege zijn ontwerp, zal er het beste uitzien in grotere afmetingen.

Abstract fotobehang "Parallel World - Second Variant" is een echte aanrader voor de liefhebbers van de avant-garde. Original gebruik van leitmotifs als abstractie bouwt voort op de laatste van de trends in de interieur decoratie. De Fleece behang "Parallel World - Second Variant" is een abstractie ideaal voor wooninterieurs dankzij het gebruik van elegante kleuren. Een fotobehang is niet alleen een originele decoratie, maar ook een gemakkelijke manier om het interieur veranderen. Bekijk modern fotobehang "Parallel World - Second Variant" en andere uitzonderlijke producten van bimago.

Het patroon Parallel World - Second Variant is ook beschikbaar als waterdicht fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor badkamer of garage.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang abstract
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE