inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Typografie Afbeelding en afbeeldingen uit brieven

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 13
Typografische schilderijen zijn steeds populairdere wanddecoraties die gebruik maken van de kracht van woorden. Ze laten je je muren versieren met een favoriete zin die je na een zware dag een goed humeur geeft, of een zin die je aan het denken zet. Sommige typografische schilderijen combineren citaten met een speels diermotief of een subtiel patroon geïnspireerd door de natuur. Schilderijen typografie uit de bimago collectie zijn unieke decoratieve afbeeldingen die passen bij je gepersonaliseerde interieur en je interesses.

Typografie Afbeelding

Woorden hoeven niet alleen voor communicatie te worden gebruikt, als ze op de juiste manier worden gepresenteerd, kunnen ze een buitengewone wanddecoratie worden die doet denken aan de schoonheid van taal. Typografische afbeeldingen presenteren gewone woorden, zinnen en zelfs losse letters, gesloten in een ongebruikelijke vorm. Afbeeldingen van letters en woorden kunnen op verschillende manieren worden gestileerd: handschrift, schreef- en schreefloze lettertypen, stripboeken, inscripties die lijken op de koppen van kleurrijke tijdschriften uit het verleden, en vele andere. Kies een afbeelding met typografie die past bij de stijl en kleuren van het interieur dat je wilt inrichten. Monochrome decoraties waarin klassieke lettertypen zijn gebruikt, passen perfect in de ingetogen stijl van je thuiskantoor. Lichte tekst op een donkere achtergrond zal de geïntegreerde grafische symbolen, zoals bloemen, prachtig benadrukken en zal van een afstand zichtbaar zijn, vooral op een pastelkleurige of witte muur.


 

Afbeeldingen uit brieven

Typografische afbeeldingen met ongebruikelijke, grafisch gerangschikte tekens, woorden en zinnen zijn de perfecte oplossing voor elke ruimte. Deze wanddecoraties zijn een uitstekende keuze, vooral voor de inrichting van ruimtes zoals een kantoor of leeskamer. Afbeeldingen met typografie, op de juiste manier geselecteerd voor de omgeving, doen echte wonderen: ze zien er geweldig uit boven een houten bureau of hangend tussen witte boekenplanken, en iedereen zal er blij mee zijn. Dankzij delicate decoraties kunnen rauwe interieurs zachter worden, terwijl een expressieve afbeelding met typografie het harde karakter van zo'n kamer perfect zal benadrukken. Sans-serif-lettertypen die worden gebruikt in afbeeldingen met letters passen perfect in het idee van minimalisme, waardoor het interieur een moderne geest krijgt. Gebruik typografie om je kamer, keuken en zelfs hal voor zich te laten spreken.