inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster maten

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 27
  5. 51
Posters zijn een eenvoudige manier om elk interieur te verfraaien! In de bimago collectie vind je posters in verschillende formaten, wat zich vertaalt in onbeperkte opstellingsmogelijkheden. De kleinste posters kunnen met succes op een bureau of in een smalle uitsparing worden geplaatst, met middelgrote posters kunt u een galerij van enkele meters boven uw bed in de slaapkamer creëren, terwijl decoraties in de grootste afmetingen het best afzonderlijk op een grote kunnen worden gehangen, uniform oppervlak.

Poster afmetingen

Posters zijn een fantastisch idee voor interieurdecoratie, en de verscheidenheid aan beschikbare formaten betekent dat ze op verschillende manieren kunnen worden gebruikt en op honderden manieren kunnen worden gecombineerd. Posters in kleine formaten, zoals 13x18 cm, 20x20, 20x30 of 21x30 cm, staan mooi op een bureau, plank of in een smalle nis. De middenformaat exemplaren (30x30, 30x40, 30x45, 40x50, 40x60) zijn perfect om een galerij van verschillende elementen te creëren boven het bed in de slaapkamer of achter de bank in de woonkamer. De opstelling van een dergelijke decoratie hangt alleen af van uw verbeeldingskracht - deze kan perfect symmetrisch zijn of een veel abstractere vorm hebben.


 

Poster maat

De grootste posters (50x50, 50x70, 60x90 en 70x100) hebben veel meer ruimte nodig, dus het loont de moeite om ze afzonderlijk op een groot, gelijkmatig oppervlak te hangen. Je kunt ze ook in een minimalistische lijst plaatsen en op de grond zetten, alleen leunend tegen de muur. Het is ook een goed idee om één grote poster in het midden op te hangen en deze te omringen met meerdere kleinere, en vierkante en rechthoekige posters te combineren met horizontale en verticale oriëntatie.

Poster op groot formaat

Posters zijn decoraties die erg populair zijn. Dankzij een goed geselecteerde poster op maat kunt u de inrichting van de kamer eenvoudig en snel veranderen, zonder dat u de muren hoeft te schilderen of andere omslachtige procedures moet uitvoeren. Posters kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze hoeven niet per se aan de muur te hangen: ze kunnen ook op een bureau of favoriete meubelstuk worden geplaatst. Op bimago bieden we posters in verschillende formaten, waaronder je gemakkelijk een decoratie kunt vinden die bij je ruimte past. Posters van groot formaat, d.w.z. decoraties van 50x50, 50x70, 60x90 en 70x100, zijn een effectief idee voor interieurontwerp. Zo'n decoratie kan het beste op een groot, gelijkmatig oppervlak worden geplaatst. Groot formaat muurposters, zoals andere formaten posters beschikbaar op bimago, kunnen ingelijst of ingelijst besteld worden, evenals in een lijst met een passe-partout. Daarnaast kan een op maat gemaakte poster een lijst in verschillende kleuren hebben: we bieden zowel zwart, wit als zilver en goud aan.

Opstelling met verschillende formaten posters

De verscheidenheid aan formaten waarin de posters verkrijgbaar zijn, vertaalt zich in enorme opstelmogelijkheden. De kleinste poster kan op een bureau of in een nis worden geplaatst, terwijl middelgrote posters kunnen worden gebruikt om een wandgalerij te creëren, bijvoorbeeld boven het bed in de slaapkamer. Wanneer u een galerij met posters maakt, hoeft u niet per se decoraties van dezelfde grootte te kiezen. Een origineel idee om een kamer te verfraaien is om een opstelling te maken van posters van verschillende formaten. Hoe plaats je ze aan de muur? Er zijn echt heel veel mogelijkheden! Het is de moeite waard om je fantasie de vrije loop te laten. Je kunt een van onze grote posters in het midden plaatsen en er meerdere kleinere omheen plaatsen. Het is ook de moeite waard om vierkante en rechthoekige posters te combineren met horizontale en verticale oriëntatie. Dit zijn slechts enkele van de ideeën. Kies de decoraties die u het meest overtuigen en creëer een buitengewone interieurdecoratie dankzij posters op formaat!