Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
-30% op canvasafdrukken en fotobehang tot 2021/08/02 Gratis verzending! Bekijk

Groenten en fruit posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Posters met fruit - appel, banaan, avocado, banaan, citroen en peer

Lekker, gezond en kleurrijk. Dankzij bimago-posters verschijnen groenten en fruit niet alleen in de keuken, maar ook in het hele huis of appartement. Sappige en verse groenten en fruit zijn een manier om kleur toe te voegen aan ruimtes. Daarom passen ze perfect in witte en lichtgekleurde ruimtes. De vruchten symboliseren vitaliteit, energie en geluk. De posters tonen ook betrokkenheid bij de natuur en een gezonde levensstijl . Dit kan een belangrijk onderdeel zijn van reformwinkels en restaurants. Het loont de moeite om een ​​kleurrijke poster aan te schaffen die gezond en smakelijk eten laat zien en de rijkdom aan geschenken van de natuur.

lees meer beschrijving verbergen

Posters met groenten, fruit en paddenstoelen, perfect voor in de keuken, eetkamer of restaurant

De natuur biedt veel groenten en fruit aan die verkrijgbaar zijn op bimago-posters. Citrusvruchten, zoals citroenen, grapefruits, sinaasappels of mandarijnen, vormen een aanvulling op interieurs die worden gedomineerd door verschillende tinten geel of oranje. Evenzo met bananen of mango's. Appels, watermeloenen of avocado's passen in groene ruimtes. Rode keuken kan worden versierd met posters met tomaten of paprika's. Posters zijn verkrijgbaar in vele grafische stijlen, tekeningen of in de vorm van foto's. Daarom vindt u er onder andere die passen bij ons interieur.

Posters paddenstoelen, fruit en groenten

Wanddecoraties in de vorm van posters met fruit, groenten of paddenstoelen versieren niet alleen de ruimte, maar worden ook het integrale, karakteristieke element. Ze zullen u eraan herinneren om gezond te eten en om groenten en fruit in uw dieet te voorzien. Een idee is om een ​​poster met motiverende fruitafbeeldingen en letters aan de muur te hangen. Een interessant effect kan ook worden verkregen door drie verschillende posters samen te stellen met één leidend motief, bijvoorbeeld ananas. Deze combinatie zal goed werken in Scandinavische arrangementen.