inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Voedsel poster

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Relax and Wine [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
  1. 1
  2. 2
Leven we om te eten of eten we om te leven? Eten is een noodzaak en een van de grootste ervaringen in ons leven! Als één Magdalenka zich jeugdherinneringen kan herinneren, hoeveel prachtige herinneringen kunnen er dan ontstaan ​​uit smakelijke voedselposters? Food posters en een keuken poster van bimago laten je zien wat er achter een pizza afbeelding zit! Laatste reis naar Rome? En achter de foto van aromatische kruiden? Herinneringen aan exotische vakanties? Versier het interieur van je keuken of restaurant met een originele poster!

Affiches van drankjes aan de muur van de keuken, eetkamer of restaurant

Als we op zoek zijn naar posters met eten, dan vinden we er veel op bimago gallery. Posters zijn een geweldige manier om uw keuken, eetkamer of restaurant te versieren. Foto's van Zweedse gehaktballetjes en Thaise Pad Thai zullen je duidelijk vertellen welke gerechten je op een bepaalde plek kunt verwachten. Affiches met de specialiteiten van een specifieke keuken prikkelen de eetlust en wekken het verlangen naar specifieke smaken op. De natuurlijke omgeving voor deze posters zullen eetkamers en keukens zijn, maar voedselposters zullen ook goed werken in woonkamers of woonkamers. Voedsel en lokale keuken zijn gerelateerd aan specifieke stijlen en roepen onmiddellijke associaties op. Dankzij foto's van spaghetti zullen we bijvoorbeeld consistentie bereiken met een decor in Italiaanse stijl. Sushiposters zijn te vinden in moderne Japanse restaurants. Afbeeldingen kondigen de geuren en smaken aan die op ons wachten.

lees meer beschrijving verbergen

Poster voor cocktails en andere dranken

Posters met verfrissende sappen zijn een verademing en moedigen je aan om ervan te proeven. Aan de andere kant zullen wanddecoraties met cocktails heerlijke zoete melkdranken introduceren. In het geval van restaurants kunnen we met behulp van posters gasten voorbereiden op wat er geserveerd kan worden. Bimago-posters helpen je om een ​​kamer op een consistente manier in te richten volgens het doel.

Poster voor aperol, whisky, cocktails, gin

Een breed scala aan mogelijkheden wordt geboden door alcoholposters. Bier, wijn en whisky zullen een andere sfeer geven. Hierdoor kunnen we een poster met alcohol uitkiezen die het beste past bij de sfeer van een bepaalde plek. Een gentleman's whiskyclub, een romantische wijnbar voor twee of een ontmoeting met vrienden in de aperol? Posters van verschillende cocktails en drankjes die boven de bar hangen, kunnen worden gebruikt als kaart van alcoholendie op een bepaalde plaats worden geserveerd, en presenteren ook hun uiterlijk voordat ze worden opgediend.