Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

Schilderijen voor meisjes

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Courage (1 Part) Vertical
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Mr Fox (1 Part) Vertical
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto's voor meisjes

Meisjes van voorschoolse en vroege schoolleeftijd dromen vaak van een prinsessenkamer. U kunt ze hierbij helpen door de juiste afbeeldingen te selecteren. De afbeelding van een prinses uit je favoriete sprookje of een minimalistisch kroonthema? Dergelijke wanddecoraties zullen een kinderkamer in een sprookjesrijk veranderen. Fantastische afbeeldingen met eenhoorns of pony's zijn een perfecte keuze. Aquareldieren zien er prachtig uit in een lichte kamer, tussen pastelkleurige accessoires. Een geweldige aanvulling op afbeeldingen in deze stijl zal roze zijn - of het nu op de muren aanwezig is of in andere interieurelementen. Eenhoorns of andere sprookjesachtige wezens op de schilderijen zullen onder meer een geweldige aanvulling zijn voor foto's van prinsessen met wie ze een betoverd koninkrijk zullen creëren.
Afbeeldingen met inscripties kunnen ook een interessant idee zijn om een ​​meisjeskamer in te richten. Motiverende slogans in verschillende talen of citaten van succesvolle vrouwen zullen jonge vrouwen inspireren. Bovendien zijn positieve slogans, zoals "Only good vibes", optimistisch over het leven. Dergelijke schilderijen zien er ook goed uit in zwarte lijsten en presenteren zich tegen lichte muren. Ze creëren een duidelijk contrast, passend bij de minimalistische stijl.

Laat meer zien Laat minder zien

Foto's voor meisjeskamer

Foto's met bloemen kunnen een goede keuze zijn voor een meisjeskamer. Zachte, gladde vormen vullen de kamer van het meisje met hun rijke kleuren. Zo'n set is perfect voor zowel een klein meisje als een tienerkamer. Bloemen zijn universeel en in verschillende varianten te vinden. We raden rode of roze rozen aan voor de prinsessenkamer. Viooltjes zijn ook de juiste keuze. Voor jonge dames zijn bloemen op een houten achtergrond echter een interessante oplossing. Zo'n arrangement zorgt voor een retro-sfeer in het interieur, die kan worden gecombineerd met filmposters rechtstreeks uit de jaren 60. Afbeeldingen met hartjes of diamanten zijn een manier om een ​​kamer in glamourstijl in te richten.