inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen voor jongeren

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ben je op zoek naar schilderijen die geschikt zijn voor de inrichting van een tienerkamer? Bij bimago vind je voorstellen die zelfs de meest kieskeurigen blij zullen maken! In de collectie die onze ontwerpers hebben samengesteld vind je tal van schilderijen op canvas die elke tiener zullen bekoren! Street art, graffiti, symbolen van gameconsoles... Tienerschilderijen in de stijl van het modernisme, straatkunst, minimalisme of flora en fauna zullen vele fans vinden onder tieners die ervan dromen hun kamer in te richten met een hobby!

Afbeeldingen voor tieners

Bent u op zoek naar decoraties die perfect zijn voor de kamer van uw kind? Op bimago vind je jeugd schilderijen, een collectie gewijd aan tieners. Onder deze ontwerpen vindt je schilderijen geïnspireerd op graffiti, motiverende inscripties en moderne kunstmotieven. We garanderen dat een tienerkamer met zo'n decoratie er geweldig uitziet. Wanddecoraties in de collectie zijn er in verschillende kleuren en formaten, zodat je gemakkelijk een kleurenschema kunt kiezen dat bij je tiener past. Vind inspiratie voor een tienerkamer en besluit de inrichting te veranderen die iedereen zal aanspreken.


 

Schilderijen voor een tienerkamer

Bij het inrichten van een tienerkamer lijkt de juiste keuze jeugdschilderijen te zijn die het karakter van het meisje en haar interesses laten zien. Dit kunnen bijvoorbeeld popart-schilderijen op canvas zijn voor een tiener die bekend is met kunst en dol is op ongebruikelijke oplossingen. Vol kleuren en plezier met conventies maken popart-afbeeldingen extreem populair bij jongeren en tegelijkertijd spectaculair. Ze zullen hun plaats vinden in interieurs die zich richten op onconventionele arrangementoplossingen, zoals ongebruikelijke vormen van meubels, verzadigde kleuren van accessoires geïnspireerd op de jaren 60. Afbeeldingen van exotische bloemen en planten zijn een voorstel voor gevoelige meisjes. De delicate patronen van monsterabladeren, minimalistisch geschetst of beschilderd met waterverfrozenknoppen, zullen ook perfect zijn voor een jeugdkamer, ze zullen de kamer charme en lichtheid geven. Een mooie compositie voor het oog is een combinatie van schilderijen in de kamer op één muur naast elkaar. Paarse tulpen gaan goed samen met rode of witte rozen. In het midden van de kamer is het echter goed om een beschilderd vol boeket bloemen op te hangen. Een moderne jeugdkamer voor meisjes kan een origineel bloemmotief bevatten met een helder kleurenpalet, bijvoorbeeld roze of wit. Echter, accenten van paars of rood zullen de romantische dimensie van de ruimte benadrukken.

Canvas prints voor tieners

Afbeeldingen met ondertiteling zijn een veelvoorkomend thema in tienerkamers. Teksten zijn meestal populaire slogans die ooit door verschillende beroemde personages werden uitgesproken. In het bimago-aanbod van foto's voor de kamer van een tiener is de keuze aan zinnen in de foto's enorm, waardoor elke tiener er een zal vinden die zijn karakter perfect beschrijft. Interessante inscripties op de foto's zijn door het gebruik van unieke en in het oog springende lettertypen een goed motief in moderne interieurs. Korte slogans in een frame zien er geweldig uit boven het bed in een tienerkamer. Het is goed om de dag te beginnen met motiverende, enthousiaste slogans. Ze zien er ook goed uit wanneer ze op een bureau worden geplaatst waar een tiener werkt, speelt of leert. Hierdoor vergezellen jongerenfoto's met opschriften de hele dag tieners en zijn ze een stevige dosis inspiratie.

Canvas prints voor een jeugdkamer

In een tienerkamer is het de moeite waard om je te concentreren op jeugdfoto's die het interieur zullen versieren en karakter geven. Afbeeldingen die populaire personages tonen of de hobby's van een jongere presenteren, lijken een uitstekende keuze. Veel tieners zijn geïnteresseerd in motorisering, dus foto's voor een jeugdkamer met auto's, vliegtuigen of zelfs fietsen zullen een geweldige aanvulling zijn op zo'n kamer. Sportwagens gepresenteerd tijdens de race. Schilderijen op canvas met glinsterende vernis en de kracht die uitgaat van de graphics zullen de ruimte dynamiek en snelheid geven. Vooral aanbevolen in combinatie met auto- of sportaccessoires en gadgets die de energie van een tiener benadrukken. Aan de andere kant zijn jeugdschilderijen met beroemde beroemdheden, zangers en acteurs een traktatie voor jonge cultuurliefhebbers. De portretten zijn te vinden in de vorm van pop-art of klassieke fotografie. Deze wanddecoratie in zwart-wit of sepia zal prachtig staan in een kamer in retrostijl. Jongeren die graag experimenteren, kunnen vol vertrouwen foto's, pop-art of schilderijen naast elkaar plaatsen op parallelle muren. Jeugdschilderijen op canvas staan prachtig op kleurrijk behang of in de buurt van posters in elegant wit of zwart. Ze zullen ook goed werken als ze op steen, beton hangen en zelfs tegen een muur worden geplaatst.

Canvas schilderijen voor tieners

Hoe een jeugdkamer zo inrichten dat deze zijn functies vervult en stijlvol is? Wanddecoraties op canvas geven het interieur een nieuwe dimensie. De jongeman zal zijn passie in het interieur zeker willen benadrukken. Je kunt ook een wandgalerij maken die bestaat uit schilderijen, foto's of souvenirs. Schilderijen voor een jeugdkamer met personages uit je favoriete films, strips of graffiti passen perfect in het interieur. Als we willen dat de jeugdkamer kleuren krijgt, is het de moeite waard om te focussen op landschappen, bloemen of Street Art. Dergelijke schilderijen op canvas zullen opvallen tegen de achtergrond van de ingetogen muren en kleuren van de kamer en meubels. Ontdek jeugdschilderijen in een moderne stijl die het ontwerp in de kamer van je tiener zullen veranderen.

Prachtige muurschilderingen voor tienerkamers

Meerdelige muurschilderingen voor jeugdkamers met de originele motieven bestaan uit twee of meer delen en bieden daarom veel ontwerpmogelijkheden. In de bimago gallery vind je de beste ideeën voor het ophangen van meerdelige murals voor tienerkamers. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp je huis persoonlijk. Omdat ze naar wens kunnen worden opgehangen, zullen ze zeker een individueel accent in je huis leggen. Muurschilderingen van hetzelfde formaat kunnen in een rij worden opgehangen. Ze kunnen ook vrij worden gerangschikt en horizontaal of verticaal worden opgehangen. Het hangt allemaal af van onze interieurstijl en de grootte van de muur. De afzonderlijke delen van de meerdelige foto's voor jongeren kunnen samen of apart worden opgehangen. Ontdek moderne wanddecoraties bij bimago.

Muurkunst voor jongeren - Ontdek originele afbeeldingen voor jongeren

Onder de bimago-motieven vindt u wanddecoraties voor elke smaak. Zo vindt iedereen zijn eigen persoonlijke wanddecoratie. De tienermuurschilderingen passen goed bij een breed scala aan meubels. Dankzij deze originele muurschilderingen kunt u uw interieur op fantasierijke wijze decoreren. Ontdek andere hoogwaardige bimago-producten met vergelijkbare motieven. Of het nu gaat om vliesbehang, muurbehang of muurstickers - een breed scala aan producten voor jongeren biedt buitengewone ontwerpmogelijkheden. Veel producten kunnen met elkaar worden gecombineerd. Wees creatief en ontwerp je muren met de murals voor jeugdkamers en andere bimago producten. De hele collectie is geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign - met deze collectie muurschilderingen voor tienerkamers weet je zeker dat je de wow-factor in je woonruimte krijgt.