Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Schilderijen voor jongens

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

-30% Hedendaagse kunst Space (1 Part) Wide Schilderij Space (1 Part) Wide
vanaf
€ 15,71
€ 22,45
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto's voor jongens

Voor een jongen is een kamer een plek waar voor gezorgd moet worden en waar harmonie en orde moeten heersen. Hiervoor kan hij worden geholpen door tal van wanddecoraties waarmee hij het interieur op zijn eigen unieke manier kan inrichten. Afbeeldingen met kleurrijke en lachende dieren kunnen een leuk accent zijn in de kamer van een kleuterjongens. Dankzij vele kleurvarianten kunnen ze worden aangepast aan elke ruimte aan de muur - kikkers voor groen, leeuwen voor geel en oranje en koala's voor paars. Een bijkomend voordeel van de schilderijen die de wereld van dieren en planten uitbeelden, is hun educatieve waarde. Hierdoor zal de jongen snel aan de natuur wennen.
Afbeeldingen die verband houden met de interesses van de jongeman, kunnen geschikt zijn voor een jongen in de vroege schoolleeftijd. Afbeeldingen met sportthema's, bijvoorbeeld een voetbal die tijdens de vlucht is gestopt nadat deze is geraakt. Tegen de achtergrond van groen gras zullen liefhebbers van deze sport het leuk vinden. Voor jonge autoliefhebbers raden we foto's van sportwagens aan. Glinsterende verf, bandensporen op het asfalt en stadsraces geven dynamiek aan het interieur en inspireren jongens om hun kennis van technologie uit te breiden.

Laat meer zien Laat minder zien

Fotoebhang voor jongenskamer

Jongens in de adolescentie veranderen vaak van interesse. In dit stadium evolueren ook de voorkeuren met betrekking tot de indeling van de kamer. Voor jongens ouder dan 16 jaar houdt u misschien van schilderijen met fantasiemotieven. Mythische personages, dieren en wezens zullen naar de jongeman kijken en hem herinneren aan zijn favoriete romans of computerspelletjes. Het is een uitstekende keuze voor een fan van de fantasiewereld en ongebruikelijke patronen. Een doorslaggevend voordeel van dergelijke afbeeldingen is hun universele aanpassing aan de omgeving. Ook plaatjes met een wereldkaart of met inscripties kunnen een schot in de roos zijn voor de jongenskamer. De eerste ontwikkelt de verbeeldingskracht van een jonge man en stelt hem in staat de wereld rond te reizen met kleurrijke afbeeldingen. Aan de andere kant zijn canvasafdrukken met inscripties een interessant concept dat het interieur zal diversifiëren. Motiverende slogans die in de kamer van een tiener hangen, zullen hen inspireren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Afbeeldingen met inscripties zijn perfect voor minimalistische interieurs, vooral wanneer ze zijn ingelijst in zwarte lijsten.